| Autor |
Správa |
Chesterik771 Member

Založený: 31 august 2009 Príspevky: 9 Bydlisko: PreŠoF Karma: 1.3   Ocenenia: Užívateľ nemá žiadne ocenenie
|
|
| Návrat hore |
|
frankieG Administrátor

Založený: 17 marec 2008 Príspevky: 1627 Bydlisko: Prievidza street ;) Karma: 92.8   hlasy: 18 Ocenenia: 13 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Pondelok 31.8.2009 0:46 Predmet: |
|
|
pozadie je pekne, len sa absolutne nehodi k djevcine bo je uplne inak nasvietena.. vyrezalsi to celkom pekne ale zakomponoval.. plus rada na zaver, ked fotis ollie tak ho fot az ked je skate cely vo vzduchu a je vodorovne ;) lepsie to vyzera.. _________________ I HATE SIGS!
My | Preklady do angličtiny, kurzy angličtiny | Grafik digitálnych médií |
|
| Návrat hore |
|
Big ZALU V.I.P

Založený: 03 júl 2009 Príspevky: 345 Bydlisko: BA & NR Karma: -27.9   hlasy: 3 Ocenenia: 2 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Pondelok 31.8.2009 8:15 Predmet: |
|
|
Je to tam pekne vsadene. Len fakt napr. aj tiene s vlasov co ma na mikine by v takom vecernom umelom svetle neukazalo. Fakt to nasvietenie tam nesedi. _________________ MY LIFE STYLE GRAFFITI & ART**
"Žijeme v šedastom šere noci. Preto tvoríme ďalšie dúhové prekvapenia. Na tomto svete su tisíce protikladov a tisíce prepletených príbehov ale vďaka ním nám ožívajú farby v naších predstavách" |
|
| Návrat hore |
|
Chesterik771 Member

Založený: 31 august 2009 Príspevky: 9 Bydlisko: PreŠoF Karma: 1.3   Ocenenia: Užívateľ nemá žiadne ocenenie
|
Zaslal: Pondelok 31.8.2009 9:25 Predmet: |
|
|
Len bohuzial niesom profesionalny.. grafik.. zatial.. ani na pariery.. a nemam dig. zrkadlovku. Bolo to fotene dig. fotakom a som rad ze to spravilo taku foktu ako spravilo...a tie tiene vlasou.. jj som si to vsimol len tak ako som na to pozeral... to som si domyslel lampu na pravej strane od nej. ako keby ze to je z tej lampy ten tien  |
|
| Návrat hore |
|
robotnik Member

Založený: 17 máj 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: nitra Karma: 161.4   hlasy: 2 Ocenenia: 1 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Pondelok 31.8.2009 9:43 Predmet: |
|
|
je to dobré skus ešte vybrať pozadie ktoré by korešpondovalo s tymi tienmi a skus nejaké éxtremne nelogické pozadie bolo by to fakt zaujímavé ( napríklad oblaky,ženské telo,voda,alebo tanier-niečo čo by nadobudalo dojem že ona je velmi maličká) _________________ pracovník,robotník,operátor to som ja a pracujem bezhlavo |
|
| Návrat hore |
|
frankieG Administrátor

Založený: 17 marec 2008 Príspevky: 1627 Bydlisko: Prievidza street ;) Karma: 92.8   hlasy: 18 Ocenenia: 13 (Pozri viac...)
|
|
| Návrat hore |
|
Minoslav Member

Založený: 21 október 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Krajina Oz Karma: 30.1   hlasy: 1 Ocenenia: Užívateľ nemá žiadne ocenenie
|
Zaslal: Pondelok 14.9.2009 14:57 Predmet: |
|
|
fotka je originalne pekna, ale ako uz spomenuli chalani vyzsie, neni to realisticke - totiz svetlo a tiene hraju velku ulohu... a tuto to je vidiet, ze je to poskladane z dvoch obrazkov. si mohol skusit tam supnut nejake poulicne svetlo...alebo toho chalana prekryt nejakou vrstvou ciernej ....alebo sa vyhrat s tienmi a svetlami v PS-ku.. proste pri fotomanipulacii musis ukazat ze to jedna jedina fotka  _________________ Predstavte si ma ako niekoho, koho ste poznali, koho ste mali radi, alebo si ma predstavte ako SEBA.
http://minoslav.deviantart.com/
http://minoslav.sk |
|
| Návrat hore |
|
Chesterik771 Member

|
Zaslal: Utorok 15.9.2009 22:56 Predmet: |
|
|
ta diky kamo nevem o tom zeby som chodil z chalanom  |
|
| Návrat hore |
|
|
Administrátori a majiteľ dómeny nenesie žiadnu zodpovednosť za konanie uživateľov na iných weboch. Taktiež nenesieme zodpovednosť za obsah príspevkov odoslané uživateľmi, ktoré sú v rozpore so zákonmi Slovenskej a Českej republiky. Všetky grafické práce uživateľov spadajú pod ich autorské práva a nikto iný ich nemá právo šíriť ďaľej, bez ich povolenia.
Tvorba webstránok |
Webdesign