|
|
|
| Autor |
Správa |
Detox Member

Založený: 08 január 2010 Príspevky: 18
|
Zaslal: Sobota 9.1.2010 20:20 Predmet: Detox sig |
|
|
Tak toto je moj prvy sig ktory som urobil bez tutorialu som zaciatocnik tak mozno to neni najlepsie ale mne sa paci (pls nehodnotte kvalitu pisma viem ze je zla lebo som to robil cez iny program... cez photoshop na pisme este pracujem)
 _________________ _______________________________________
  |
|
| Návrat hore |
|
Coll Member

Založený: 18 február 2009 Príspevky: 645 Bydlisko: Topolcany Karma: 46.7   hlasy: 3 Ocenenia: 2 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Nedeľa 10.1.2010 10:12 Predmet: |
|
|
bez tych kvetin alebo co to je na boku by to bolo krajsie, typo je moc velke a ani vybrane fonty nie su nic moc... ale beriem to s rezervou kedze prvy pokus  _________________ Boy hears teacher's words, so he closed his eyes and stepped in front of a train!
Woo! |
|
| Návrat hore |
|
Detox Member

|
Zaslal: Nedeľa 10.1.2010 12:38 Predmet: |
|
|
jj tie fonty som robil cez iny program lebo nvm ako mam do photoshopu dat fonty, nemam tam ziadny priecinok ani nic. a to na boku tak to sa mi posmykla ruka a nedalo sa to vratit  _________________ _______________________________________
  |
|
| Návrat hore |
|
Michael Member

Založený: 14 september 2007 Príspevky: 419 Bydlisko: Kosice Karma: 316.6   hlasy: 24 Ocenenia: 35 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Nedeľa 10.1.2010 13:21 Predmet: |
|
|
fonty daj do windows fonty do ps sa nedavaju ked ich mas v windowse budes ich mat aj v ps
windows/fonts a tam to hod ten font ktory si stiahnes _________________ Kdo zachrani jeden zivot ten zachrani cely svet |
|
| Návrat hore |
|
Detox Member

|
Zaslal: Nedeľa 10.1.2010 19:24 Predmet: |
|
|
ok uz mi idu thx _________________ _______________________________________
  |
|
| Návrat hore |
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
Administrátori a majiteľ dómeny nenesie žiadnu zodpovednosť za konanie uživateľov na iných weboch. Taktiež nenesieme zodpovednosť za obsah príspevkov odoslané uživateľmi, ktoré sú v rozpore so zákonmi Slovenskej a Českej republiky. Všetky grafické práce uživateľov spadajú pod ich autorské práva a nikto iný ich nemá právo šíriť ďaľej, bez ich povolenia.
Tvorba webstránok | Webdesign