|
|
|
| Autor |
Správa |
ReD Member

Založený: 01 október 2009 Príspevky: 2
|
|
| Návrat hore |
|
Puck Member

Založený: 22 február 2008 Príspevky: 273 Bydlisko: Bratislava Karma: 44.8   hlasy: 2 Ocenenia: 2 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Štvrtok 1.10.2009 20:51 Predmet: |
|
|
Macaw je pekny, ale vadi mi typo. Trosku zmensit stroke mozno...
A break je pre mna na wall moc kriklave... ale to je vec vkusu... _________________ My DeviantArt |
|
| Návrat hore |
|
Big ZALU V.I.P

Založený: 03 júl 2009 Príspevky: 345 Bydlisko: BA & NR Karma: -27.9   hlasy: 3 Ocenenia: 2 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Piatok 2.10.2009 8:45 Predmet: |
|
|
Jedine co mi vadi na prvom walle je font a na druhom je to ,ze ale vobec si nemam davat ten tien s kopca na tie siluety. _________________ MY LIFE STYLE GRAFFITI & ART**
"Žijeme v šedastom šere noci. Preto tvoríme ďalšie dúhové prekvapenia. Na tomto svete su tisíce protikladov a tisíce prepletených príbehov ale vďaka ním nám ožívajú farby v naších predstavách" |
|
| Návrat hore |
|
robotnik Member

Založený: 17 máj 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: nitra Karma: 161.4   hlasy: 2 Ocenenia: 1 (Pozri viac...)
|
Zaslal: Utorok 6.10.2009 18:48 Predmet: |
|
|
v tom prvom neviem či je to zámer ale ten pap gaj je nekompletný myslim že z neho chýba v tom druhom by som na ten kopec v popredí aplikoval siluetu trávy a nie to rozmazanie to prvé sa mi zdá vhodnejšie ako pozadie _________________ pracovník,robotník,operátor to som ja a pracujem bezhlavo |
|
| Návrat hore |
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
Administrátori a majiteľ dómeny nenesie žiadnu zodpovednosť za konanie uživateľov na iných weboch. Taktiež nenesieme zodpovednosť za obsah príspevkov odoslané uživateľmi, ktoré sú v rozpore so zákonmi Slovenskej a Českej republiky. Všetky grafické práce uživateľov spadajú pod ich autorské práva a nikto iný ich nemá právo šíriť ďaľej, bez ich povolenia.
Tvorba webstránok | Webdesign